Tippek a hatékony fogyáshoz

Bővebben: Tippek a hatékony fogyáshozA túlsúly, az elhízás szoros összefüggésben van a tesztoszteron szintjével. Azaz ha túlsúlyos vagy, minden bizonnyal a tesztoszteron is alacsonyabb a szervezetedben a normálisnál. Hogyan tehetsz ez ellen? Mutatunk most 6 egyszerű fogyitippet, amivel segíthetsz magadon.

Bővebben: Tippek a hatékony fogyáshoz

Kiegyensúlyozott étrenddel az egészséges prosztatáért

Bővebben: Kiegyensúlyozott étrenddel az egészséges prosztatáértA prosztata, vagy más néven düllmirigy a férfi reproduktív rendszerének része, egy olyan mirigy, amelyet körülvesz a húgyhólyag és a húgycső. Körülbelül akkora, mint egy dió, és az ember egész életében növekszik.

Bővebben: Kiegyensúlyozott étrenddel az egészséges prosztatáért

5 vágyfokozó étel

Bővebben: 5 vágyfokozó étel Ha nassolni támad kedved, akkor ne nyúlj az egészségtelen chipsekhez és különböző gyorsételekhez, mert azok csak eltelítenek, és nem mellesleg hizlalnak is, ami a libidódat nemhogy nem növeli, de még csökkenti is, ugyanis tele hassal semmihez sem lesz kedved. Lássuk, mik azok az ételek, amelyek felkorbácsolják a vágyat és még egészségesek is.

Bővebben: 5 vágyfokozó étel

A 7 top étel férfiaknak

Bővebben: A 7 top étel férfiaknakNemcsak a nőkre, hanem sajnos a férfiakra is lecsap az öregedés. Ennek minden tünetével és kísérőbetegségével meg kell küzdened, ahogy idősödsz.

Bővebben: A 7 top étel férfiaknak

Növelni szeretnéd a libidód? Kezdd az asztalnál!

Bővebben: Növelni szeretnéd a libidód? Kezdd az asztalnál!Persze, hogy mindenki szeretne hosszabb és intenzívebb orgazmust és nagyobb libidót. Az sem újdonság, hogy vannak olyan ételek és italok – az ún. afrodiziákumok –, amelyek elősegítik a vágy fellobbanását. Íme egy teljes napi étrend, amely garantáltan növeli a szexuális éhségedet.

Bővebben: Növelni szeretnéd a libidód? Kezdd az asztalnál!

6 étel az egészséges prosztatáért

Bővebben: 6 étel az egészséges prosztatáértA prosztata a férfi reproduktív rendszerének a része. Egy mirigy, amely körülveszi a húgyvezetéket. Körülbelül akkora, mint egy dió vagy egy gesztenye, és az élet folyamán fokozatosan növekszik. Nagyon fontos egészségesen tartani, hiszen a megnövekedett prosztata komoly problémákat okozhat, és elhanyagolásának akár daganatos betegség is lehet a következménye. 

Bővebben: 6 étel az egészséges prosztatáért

A 7 top étel 50 felett

Bővebben: A 7 top étel 50 felettNemcsak a nőkre, hanem sajnos a férfiakra is lecsap az öregedés. Ennek minden tünetével és kísérőbetegségével meg kell küzdened, ahogy idősödsz.

Bővebben: A 7 top étel 50 felett

Mennyei ételek, a jobb szexért

Bővebben: Mennyei ételek, a jobb szexértEgy kettesben elköltött vacsorát nem csak a körítés: a gyertyafény és a halk zene tehet romantikussá, de a feltálalt ételek is. Ha jól választunk, a finom falatok felturbózhatják a szexuális vágyat, és elősegítik, hogy az este további része is jól sikerüljön. De pontosan melyek ezek a már-már afrodiziákumnak számító étkek? Lássunk egy csokorra valót belőlük.

Bővebben: Mennyei ételek, a jobb szexért

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.