Top 3 koktél az idei nyárra

Bővebben: Top 3 koktél az idei nyárra

Legyen akár nyár, akár tél, a folyadékfogyasztás fontosságáról nem lehet eleget beszélni. Szervezeted egyik legfontosabb alkotóeleme a víz. Egészséged csak akkor tudod maradéktalanul megőrizni, ha megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékot fogyasztasz minden nap.

Bővebben: Top 3 koktél az idei nyárra

7 étel férfiaknak

Bővebben: 7 étel férfiaknakNemcsak a nőkre, hanem sajnos a férfiakra is lecsap az öregedés. Ennek minden tünetével és kísérőbetegségével meg kell küzdened, ahogy idősödsz.

Bővebben: 7 étel férfiaknak

Csokival a nagyobb libidóért

Bővebben: Csokival a nagyobb libidóértEgyesek szerint igen. Ám lehet, hogy nem kell választani, ugyanis olasz kutatók szerint a naponta csokit fogyasztó nőknek nagyobb volt a libidójuk, mint azoknak, akik nem ettek csokoládét. Uraim, a csokibonbon jobb választás, mint a virág!

Bővebben: Csokival a nagyobb libidóért

Tippek a hatékony fogyáshoz

Bővebben: Tippek a hatékony fogyáshozA túlsúly, az elhízás szoros összefüggésben van a tesztoszteron szintjével. Azaz ha túlsúlyos vagy, minden bizonnyal a tesztoszteron is alacsonyabb a szervezetedben a normálisnál. Hogyan tehetsz ez ellen? Mutatunk most 6 egyszerű fogyitippet, amivel segíthetsz magadon.

Bővebben: Tippek a hatékony fogyáshoz

Kiegyensúlyozott étrenddel az egészséges prosztatáért

Bővebben: Kiegyensúlyozott étrenddel az egészséges prosztatáértA prosztata, vagy más néven düllmirigy a férfi reproduktív rendszerének része, egy olyan mirigy, amelyet körülvesz a húgyhólyag és a húgycső. Körülbelül akkora, mint egy dió, és az ember egész életében növekszik.

Bővebben: Kiegyensúlyozott étrenddel az egészséges prosztatáért

5 vágyfokozó étel

Bővebben: 5 vágyfokozó étel Ha nassolni támad kedved, akkor ne nyúlj az egészségtelen chipsekhez és különböző gyorsételekhez, mert azok csak eltelítenek, és nem mellesleg hizlalnak is, ami a libidódat nemhogy nem növeli, de még csökkenti is, ugyanis tele hassal semmihez sem lesz kedved. Lássuk, mik azok az ételek, amelyek felkorbácsolják a vágyat és még egészségesek is.

Bővebben: 5 vágyfokozó étel

A 7 top étel férfiaknak

Bővebben: A 7 top étel férfiaknakNemcsak a nőkre, hanem sajnos a férfiakra is lecsap az öregedés. Ennek minden tünetével és kísérőbetegségével meg kell küzdened, ahogy idősödsz.

Bővebben: A 7 top étel férfiaknak

Növelni szeretnéd a libidód? Kezdd az asztalnál!

Bővebben: Növelni szeretnéd a libidód? Kezdd az asztalnál!Persze, hogy mindenki szeretne hosszabb és intenzívebb orgazmust és nagyobb libidót. Az sem újdonság, hogy vannak olyan ételek és italok – az ún. afrodiziákumok –, amelyek elősegítik a vágy fellobbanását. Íme egy teljes napi étrend, amely garantáltan növeli a szexuális éhségedet.

Bővebben: Növelni szeretnéd a libidód? Kezdd az asztalnál!

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.