Vibrátor a viktoriánus gyógymód

Gondoltad volna, hogy az első vibrátorokat orvosi kezelésre alkalmazták? A hisztéria gyógymódjának tartották. Érdekes belegondolni, hogy régen orvosok alkalmazták, manapság pedig eléggé megosztja a közvéleményt a szexuális játékszerek, segédeszközök használata.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_vibrator1.jpg

Nehéz elhinni, de a vibrátort a konzervatív viktoriánus korszakban vezették be mint alkalmazható kezelést a női betegeknél, akik az ún. hisztériában szenvedtek. A hisztéria összefoglaló neve volt a nők lelki eredetű betegségeinek, például a depressziónak és a szorongásnak is. Sokaknak használt is a „kezelés”, ugyanis nem éltek át még orgazmust. Mivel ebben a korban nem létezett szexuális felvilágosítás, sokaknak fogalmuk sem volt, mit is kéne érezniük, vagy hogyan is működik ez az egész. Nem volt fontos a szexuális vágy vagy a kielégülés ténye, ezért amikor a vibrátort alkalmazták a betegeknél, és ők kielégültek, az szellemileg és fizikailag is megkönnyebbülést hozott.

Szerencsére az idő múlásával az orvostudomány megtanult különbséget tenni az egyes betegségek között, így a hisztéria diagnózisok száma csökkent. A vibrátorokat azonban nem dobták ki. Sem képletesen, sem szó szerint.

Annak ellenére, hogy a nők számára most már elérhető mindenfajta szexuális tájékoztatás és oktatás, amire vágynak, még mindig sok a félreértés és a mítosz a szexuális segédeszközök körül. Mik ezek a tévhitek? Olvass tovább!

c_400_200_16777215_00_images_kepek_vibrator2.jpg

A szexuális játékszereket kevesen használják. Semmiképpen! Sokan használnak szexuális játékokat, függetlenül attól, hogy férfi vagy nő az illető, egyedülálló vagy van partnere.

Ez a szingliknek való. Amikor a a szexuális segédeszközökre gondolunk, akkor hajlamosak vagyunk azt képzelni, hogy egy egyedülálló ezzel dobja fel a szombat estéit. Ennek pont az ellenkezője igaz! Egy tanulmány szerint azok közül a nők közül, akik használtak már segédeszközt, 70% feletti azoknak az aránya, akik kapcsolatban élnek. A legnagyobb óvszergyártó cég tanulmányából pedig az derül ki, hogy az emberek 25%-a a párjával használja a szexuális segédeszközöket.

A szexuális játékok használata azt jelenti, hogy valamit hiányzik a hálószobában. Ismét pontosan az ellenkezője igaz. Azoknak a nőknek, akik használnak szexuális játékszereket, általában nagyobb a szexuális elégedettsége és az orgazmusképessége.

Jó hír, hogy egyre többen kedvelik a szexuális játékszereket. Ez feltárja, nyitottabbá teszi a szexuális életet, kiterjeszti az erotikus fantáziákat. Ez pedig magában hordozza a szexuális elégedettség növekedését, így a boldogabb, teljesebb élet lehetőségét is.

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.