Online Urológiai Rendelés!

 

Kérdezze szakértőinket minden nap 17-21 óráig!

Online urológiai rendelés

 

Sokfelé sokfélét hallasz a férfiproblémákról? Szeretnél végre tisztán látni? A Férfi EgészségŐR online urológiai rendelése egy olyan fórum, ahol -akár anonimitásod megőrizve- bátran kérdezhetsz urológus szakértőinktől. Javaslataikkal, válaszaikkal segítenek abban, hogy az esetleges urológiai betegséget már a kezdeti fázisban felismerhesd, és ezzel egy nagyobb problémát előzhess meg. Online rendelő szakorvosaink minden hétköznap 17-21 óráig várják kérdéseidet, amelyekre a lehető leghamarabb választ is kapsz.

 

Az online urológiai rendelés „kérdezz-felelek” felületén név nélkül, személyes adataid megadása nélkül teheted fel kérdéseidet. Mások kérdéseit, és a nekik adott válaszokat is elolvashatod, így könnyen tájékozódhatsz a Téged érdeklő egyéb témákról is. Kérjük, őrizd meg anonimitásodat! Kérjük, hogy semmilyen személyes adatodat ne add meg! Kérjük, ne add meg valódi nevedet és egyéb olyan adatodat (például lakóhelyed, iskolád, családod, barátaid adatait, email címedet, telefonszámodat, közösségi média felületeken használt neveidet), amely alapján bárki azonosítani tudna Téged. Javasoljuk, hogy használj olyan kitalált jeligét vagy „nick nevet”, amely alapján senki nem tudja beazonosítani, hogy Te tetted fel az adott kérdést. Fontos még azt is tudnod, hogy a kérdések és a válaszok az interneten kereshetővé válnak, azokra bárki rátalálhat a keresőmotorokban (például a Google-ben), ezért is fontos, hogy megőrizd anonimitásodat.

 

Az online urológiai rendelés részletes Felhasználási Feltételeit itt találod meg. Fontos kiemelnünk belőle, hogy az oldalon nem tehetsz közzé semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, amely Magyarország jogszabályai szerint jogellenes. E szabály megsértése esetén azonnal és véglegesen kitilthatunk az oldalról és törölhetjük valamennyi, jogsértő hozzászólásodat. A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. A fórum használatával beleegyezel, hogy az oldal üzemeltetőjének jogában áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaidat vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítéli meg, hogy ez szükséges.

 

Kiemelten kérünk, hogy ne adj meg személyes adatodat. Amennyiben mégis személyes adataid megadására kerülne sor, az(oka)t az oldal adminisztrátorai törölni fogják az üzenetedből.

 

A fentieket betartva, kérdezz bátran felkészült, tapasztalt szakértőinktől. Figyelem! Az online urológiai rendelésen folytatott kommunikáció nem helyettesíti az urológiai rendelésen történő személyes részvételt. Rendelési idő: hétköznap 16 és 23 óra között.

 

Kérünk, hogy az online urológiai rendelés anonimitásának megőrzése érdekében, üzeneteidben ne adj meg semmilyen személyes adatot (például név, email cím, telefonszám, azonosító, iskola, lakcím). Amennyiben ennek ellenére mégis személyes adatok megadására kerülne sor, azt az oldal adminisztrátorai törölni fogják.

 

Jó egészséget kívánunk!

 

Üdvözlettel:

A Férfi EgészségŐr Klub munkatársai

Kérjük, ne adja meg személyes adatait!

Rendben, megértettem.