5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről

Bővebben: 5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről Igaz, hogy nincs leírt meghatározása annak, hogy mi minősül megcsalásnak, a tény az, hogy a hűtlenek sokkal több kárt okoznak, mintsem, hogy ez megérje. Akár szexről van szó, akár egy csókról, az árulás, az árulás.

Bővebben: 5 dolog, amit biztos nem tudtál a hűtlenekről

Véletlenek nincsenek

Bővebben: Véletlenek nincsenek„Sokat gondolkodom azon, hogy miként alakult volna a sorsom, ha nem találkozunk. Vajon ugyanúgy lenne két gyerekem, csak mástól? Ugyanúgy éreznék iránta is? Elképzelni sem tudom, milyen lenne egy másik élet, de valahogy a zsigereimből nem vágyom rá.” Zia gondolatait jegyeztem le.

Bővebben: Véletlenek nincsenek

Ne sírj, nem vagy te kislány!

Bővebben: Ne sírj, nem vagy te kislány!Hogy milyen az igazi férfi, mindenkinek mást jelent. A sztereotípiák szerint az igazi férfi erős, domináns, magabiztos, uralkodik magán, nem sír és nem jár szűrővizsgálatokra.

Bővebben: Ne sírj, nem vagy te kislány!

Érzelmi csapda

Bővebben: Érzelmi csapdaAz emberi kapcsolatok – sajnos – többnyire játszmákra épülnek. Egyre kevesebb olyan őszinte megnyilvánulást látunk magam körül, amire azt mondhatjuk, „hálás vagyok érte”. Most kivételesen nem a szerelem, hanem a barátság és az ezzel összefüggő érzelmi csapda az, ami foglalkoztat.

Bővebben: Érzelmi csapda

A család – múlt idő

Bővebben: A család – múlt időHadd mondjak el egy történetet. Nem épp egy szép esti mese, de igaz történet. Sajnos egyre több hasonló esetről hallok mostanában, és ez nagyon elkeserítő. Gábor története.

Bővebben: A család – múlt idő

Ő az enyém! És? Kit érdekel?

Bővebben: Ő az enyém! És? Kit érdekel?Van szerelmed? Esetleg már együtt is éltek, vagy netán már házasságot is kötöttetek? Ugye, hogy nem lenne jó érzés, ha valaki csak úgy elszeretné tőled őt? Pedig sajnos ez a jelenség gyakoribb, mint gondolnád.

Bővebben: Ő az enyém! És? Kit érdekel?

5 dolog, amit soha nem hittem el a megcsalásról

Bővebben: 5 dolog, amit soha nem hittem el a megcsalásrólMegbocsátó embernek tartom magam, de van egy dolog, amit nem hiszem, hogy meg tudnék bocsátani. Ez a megcsalás. És nem vagyok álszent, hanem őszintén mondom, én soha nem tettem meg, és ezt elvárom a partneremtől is.

Bővebben: 5 dolog, amit soha nem hittem el a megcsalásról

3 tipp az introvertált-extrovertált pároknak

Bővebben: 3 tipp az introvertált-extrovertált pároknakHétvégén szülinapja lesz a lányunknak, a tizedik. Az egész osztályt meg akarta hívni, végül 13 gyerek maradt a listán. Nekem ez azt jelenti, hogy lesz egy szuper buli a kertben, ahol 14 gyerek jól fogja érezni magát. A férjem introvertált. Számára ez sok zaj, sok olyan tevékenység, amelyek kizökkentik a komfortzónájából.

Bővebben: 3 tipp az introvertált-extrovertált pároknak

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.