Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnek

Bővebben: Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnekBelegondolt már, hogy a nőket vajon mitől rázza ki a hideg? És mitől futnak homlokegyenest az ellenkező irányba? Csokorba szedtük a számukra legriasztóbb viselkedésformákat.

Bővebben: Férfitípusok, akiket a nők messzire elkerülnek

Ó azok a női könnyek...

Bővebben: Ó azok a női könnyek...A női könnyeknek tudományosan is kimutatható hatása van a férfiakra: izraeli kutatók szerint ha a férfi elég közel van a síró nőhöz, hogy be tudja lélegezni a könny páráját, akkor szervezetében csökken a tesztoszteron szintje. A hatást azonban csak az érzelem kiváltotta sírás képes elérni.

Bővebben: Ó azok a női könnyek...

Csak egyedül ne!

Bővebben: Csak egyedül ne!A szerelemben természetes, hogy minél több időt szeretnénk együtt tölteni a szeretett féllel. Főleg egy kapcsolat elején fordul elő, hogy úgy érezzük, nem vagyunk teljes emberek a másik nélkül, és mikor a vele vagyunk, nem is lehetne tökéletesebb az élet.

Bővebben: Csak egyedül ne!

Több mint szomorúság: depresszió!

Bővebben: Több mint szomorúság: depresszió!A depresszió kifejezés napjainkban sokkal többször hangzik el, mint ahányszor szükség
lenne rá. A múló rosszkedvet, bosszúságot is depressziónak nevezzük, és ezáltal egyre
csökken az az érzésünk, hogy egy betegségről beszélünk. Pedig ez egy komoly, kezelést
igénylő állapot, a világon átlagban az emberek kb. 5%-át érinti.

Bővebben: Több mint szomorúság: depresszió!

Párkapcsolati körkép

Bővebben: Párkapcsolati körképA párkapcsolatoknak sokféle formája létezhet. Nézzük hát, milyen lelki okai, illetve előnyei és hátrányai lehetnek a különélésnek? A függetlenség feladásától általában azok az embernek félnek, akiknek rossz tapasztalataik voltak ezen a téren. Sokszor a túlzottan kontrolláló, ellenőrző szülő a ludas ebben, aki mellett a gyerek azt élte meg, hogy ha nagyon kötődik valakihez, az a szabadsága elvesztésével fenyeget.

Bővebben: Párkapcsolati körkép

Hogyan beszéljünk a nőkkel?

Bővebben: Hogyan beszéljünk a nőkkel?Az csak természetes, hogy egy párkapcsolatban a felek nem mindenben értenek egyet egymással. Az viszont meglepő, amit egy új kutatás derített ki: a párok mindössze átlagosan 18 százalékban tudnak közös nevezőre jutni a lényeges kérdésekben. Ez pedig gyakran konfliktusokhoz vezet.

Bővebben: Hogyan beszéljünk a nőkkel?

Ki gyűjt több partnert?

Bővebben: Ki gyűjt több partnert?Vajon lesz idő, amikor véget érhet a vita a nemek eltérő szexuális viselkedéséről? Talán soha! De talán nem is baj. Cikkünk most azzal a különbséggel foglalkozik, hogy vajon ki mennyi partnert szeret összegyűjteni.

Bővebben: Ki gyűjt több partnert?

Igazi-keresőben

Bővebben: Igazi-keresőbenLétezik olyan, hogy igazi? Véletlenül találkozunk egymással, vagy egy felsőbb hatalom rendel minket egymás mellé? Mi lehet az oka a sok csalódásnak, sikertelen kapcsolatnak? Erről elmélkedünk cikkünkben.

Bővebben: Igazi-keresőben

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.