Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

c_400_200_16777215_00_images_kepek_z1131.jpg

Az „erősebbik nem” kifejezés megdőlni látszik. Egyre másra találkozunk olyan független, erős nőkkel, akik egyedül képesek lennének bármire, ha akarnák. Sajnos azonban ezek a nők nehezen találják meg a boldogságot a párkapcsolatokban. A férfiak megijednek, ha ilyen hölggyel hozza össze őket az élet. Megpróbáltunk utánajárni, hogy vajon ez miért lehet. Természetesen nem lehet általánosítani, és cikkünknek nem is ez a célja.

 

 

Lássuk hát, mire jutottunk szerkesztőségünk mini kutatásában. Miért félnek a férfiak az erős, független nőktől?

1. Mert nem ijednek meg az egyedülléttől

Sok nő kényszerül arra, hogy egyedül állja meg a helyét az életben. Ez a helyzet olyannyira megedzi a lelküket, hogy nem szorulnak arra, hogy pátyolgassák őket. Ez a férfiak számára ijesztő lehet, hiszen ők pont azt keresik egy nőben, hogy meg lehessen védeni, mögé állva egy biztos pontként lenni. Egy erős nőnek önmaga a biztos pontja, csak önmagában bízik, és nem fél attól, hogy az elveiért kiállva egyedül maradjon.

2. Szeretnek ők döntést hozni

Egy párkapcsolatban általában a férfi hordja a nadrágot. Ha egy erős nővel hoz össze a sors, aki már megélt egyet s mást az életben, akkor ne furcsálld, hogy szeret ő döntést hozni a fontos kérdésekben. A jó hír az, hogy ezek a nők általában hajlandók ésszerű kompromisszumot kötni, és a jó kapcsolat érdekében feláldozni az egyedüli döntéshozatalt.

3. Előtérbe helyezik önmagukat

Saját céljaik vannak, és elvárják, hogy a mellettük lévő férfi támogassa, sőt, magáénak tekintse azokat. Nem igazán szeretik, ha valaki pórázon akarja tartani őket, ezért mindent el is követnek, hogy ez ne történhessen meg. Szeretik önmagukat, jobban, mint másokat. Természetesen a gyermekeik elsőbbséget élveznek, de mindenki más háttérbe szorul. Ez a férfiak számára nagyon kellemetlen lehet, ezért inkább elmenekülnek, ha ilyen nővel találkoznak.

4. Nem jó nekik az akármilyen

Túl sokat tapasztaltak már. Olyan elvárásaik lehetnek, amelyeket nem mindenki tud teljesíteni. Nekik nem elég az akármilyen, a középszerű. Olyan férfit akarnak, amilyet elképzeltek maguknak, és nem nagyon akarják alább adni.

5. Mindenről van elképzelésük

A véleményüket ki is mondják, ami olykor ijesztő lehet. Ha erős nő mellé sodor az élet, vagy elfogadod, hogy a véleménye szent, vagy nem fogtok tudni együtt élni.

Azonban nem kell félni, az erős nők szupernők is egyben. Ha kikötsz egy erős nő mellett, akkor csodában lehet részed. Ők már nem keresgélnek, ha megtalálják, akit keresnek, kitartanak mellette, kényeztetik, elhalmozzák minden földi jóval (már ami a testiséget illeti).

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.