Mérgező kapcsolat

Előfordult már veled, hogy bizonytalan voltál a pároddal kapcsolatban? Volt már olyan, hogy a barátnődet hívtad zokogva, hogy nem érted az adott szituációt, és segítsen feldolgozni a dolgokat? Biztos, hogy a neked megfelelő partner mellett élsz, vagy egy mérgező kapcsolatban kötsz kompromisszumokat?

c_400_200_16777215_00_images_kepek_rossz-kapcsolat1.png

Úgy érzed, nem vagy boldog, valami hiányzik, de mégis mindig, újra és újra a homokba dugod a fejed. Miért teszed ezt? Kényelemből, vagy önbizalomhiány miatt? Csak azt veszed észre, hogy görcsbe rándul a gyomrod, amikor az ajtón kattan a zár. Szorongsz, nem érzed jól magad a bőrödben, és úgy érzed, szeretnél valahol máshol lenni. Mégis újra kinyitod a szíved. Adsz. Megint. Magadból. Nem látod, hogy a szerelem már rég nincs sehol, csak egy megszokás, egy furcsa félelem tart a partnered mellett. Minden felmerülő problémát inkább a szőnyeg alá söpörsz, és nem hibáztatod őt, kizárólag magadat.

Ő pedig nagyon nagy lelki nyugalommal szívja el előled a levegőt és csavarodik egyre jobban köréd, mint az óriáskígyó, aki épp megenni készül a zsákmányt.

De mégis, vajon miből lehetsz biztos abban, hogy egy egyoldalú, boldogtalan, káros kapcsolatban élsz?

Kimaradsz a nagy döntésekből

Ha bármi olyan dolog kerül terítékre, ami nagyobb horderejű annál, hogy a heti takarítás melyik napra essen, biztos, hogy nem kéri ki a véleményed. Sőt, sokszor a nagy volumenű döntésekről nem is tudsz, csak utólag értesülsz a következményekről.

A szüleiddel ezer éve találkoztál

c_400_200_16777215_00_images_kepek_rossz-kapcsolat2.jpg

És a barátaid is kezdenek elmaradozni mellőled. Érdemes elgondolkodnod, hogy mi (vagyis ki) állhat a háttérben. Vannak olyan „társak”, akik nagyon értenek ahhoz, hogyan kell leépíteni a partner mögött álló családi, baráti hátteret. Ez azért nagyon káros, mert ha baj ér, nem tudsz fordulni senkihez.

A szex a vége mindennek

A szemében egy szexuális tárgy vagy, akinek az a dolga, hogy az ő igényeit kielégítse, azt is kizárólag akkor, amikor őfelsége úgy akarja. És persze még akkor is, ha neked semmi kedved.

Nem csináltok együtt semmi érdekeset

Nincs közös érdeklődési körötök, nincs közös hobbytok, de nem is érdekli semmi, ami veled kapcsolatos. Sőt, legtöbbször szóvá teszi, ha te valami olyasmit csinálsz, amiben örömödet leled.

Veszekedés mindenhol

Semmilyen konfliktust nem tud megfelelően kezelni. Mindig úgy érzed a végén, hogy miattad volt, folyamatosan bűntudatod van.

Gúnyolódik rajtad

Nagyon viccesnek találja, ha mások előtt kinevethet valamiért. Durva viccek céltáblája vagy állandóan, ami borzalmasan rombolja az önbizalmad. Biztos, hogy ezt akarod?

A család szó számára tabu

Te már kisgyermek korod óta biztos vagy abban, hogy anyának születtél, szeretnél gyereket, és már itt az idő, hogy ezen komolyan gondolkozz. Csak épp partner nincs hozzá, mert ha ő meghallja, hogy erről szeretnél beszélgetni, menten valami fontosabb dolga akad. Talán jobb is így, mert lelked mélyén érzed, hogy nem lenne jó apa.

Félsz tőle

Esetleg előfordult már az is, hogy megütött, te mégsem szóltál senkinek. Minden szituációt úgy élsz meg, hogy benned van a rettegés, hogyan reagál majd. Menekülj ettől kapcsolattól, mert sokkal rosszabb lehet.

Úgy érzed, nincs köztetek semmi

A szexben önző, nem gondol rád szeretettel, és te is inkább tartasz tőle. A szerelem nem ilyen, ez inkább uralkodás.

Féltékeny

Akár betegesen is, holott semmibe sem vesz. Nem bízik benned, és ez oda vezet, hogy minden pillanatodat ellenőrzi. Ha te is ugyanezt tennéd, bizony felháborodna.

Ha ezek közül akár csak három tényező igaz a kapcsolatodra, gondolkozz el azon, hogy a megfelelő ember mellett kötöttél-e ki, megérdemli-e, hogy figyelmeddel ajándékozd meg.

Ha kérdésed van a témáról, kattints ide

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.