Ezért nem leszek soha feleség

A házasság intézménye vagy fekszik valakinek, vagy nem. Szerencsére ma már megválaszthatjuk, hogy ha ki akarjuk mondani az igent, akkor kivel tesszük ezt. Sőt nemet is mondhatunk, de ha nem akarunk, oda sem kell állnunk az oltár elé. Megkérdeztünk 7 nőt, hogy ők miért nem akarnak feleségként élni.

c_400_200_16777215_00_images_kepek_feleseg.jpg

Andi (22)

A szüleim kiskoromban elváltak. Még mindig emlékszem arra a borzalmas érzésre a gyomrom táján, amely akkor járt át, amikor az anyukám elmondta, hogy apu elköltözik, és el fognak válni. Hatéves voltam, és olyan mélyen érintett ez az egész, hogy elhatároztam, én nem megyek férjhez. Bolond lennék, ha ugyanezt a szenvedést akarnám a saját gyerekeimnek is!

 

 

Boglárka (41)

Igaz, hogy már átléptem a 40-et, de még mindig lenne, aki azonnal feleségül venne. Ám nekem ez nem fér bele az életembe. Olyan jól kialakítottam magamnak mindent, hogy a házasság csak belezavarna a képbe. Imádok élni, de a házasság, csupa lemondás. Én nem akarok olyan életet, amelyben le kell mondanom dolgokról, amelyek hozzám tartoznak. Mindezt egy férfi kedvéért megtenni? Ugyan már!

Janka (27)

Tavaly szakítottunk a barátommal, akivel már jegyben jártunk. Közös döntés volt, mert rájöttünk, hogy nem akarunk külső nyomás hatására cselekedni. Ő sem, és én sem akartuk a házasságot, a családjaink próbálták meg összehozni az egészet. Én soha nem akarok valaki felesége, valaki anyja, vagy egyáltalán valakije lenni. Én, én vagyok, és az is akarok maradni. Nem hiszem, hogy valaha is változik az ehhez való hozzáállásom.

Inez (36)

A barátaim zöme házasságban él. Eleinte egy kicsit irigyeltem őket, hogy megtalálták a boldogságukat, életük értelmét, és milyen szuper, hogy ők már házasok. De egy-két év múlva láttam, hogy nem valami boldogok. Eltekintve az elenyésző kivételtől. Sokan belefásultak, mások feladták és elváltak, és vannak, akik totál boldogtalanná lettek közben. Ahol gyerek is van, ott azért ez elég húzós. Nekem most van egy pasim, aki szintén nem akar házasságot, jól kijövünk egymással, minek ezt bonyolítani?

Ancsa (25)

Megvan mindenem, ami egy házas embernek megvan: pasi, gyerek, kutya, ház, autó, akármi. Nem a papír az, ami két embert összeköt, és családdá alakít. A szerelem megvan köztünk, elválaszthatatlanok vagyunk. Olyan úgysincs, hogy valami végtelen, nem hiszek ebben. A szerelem sem az, és a házasságok sem azok. Jól érezzük így magunkat hárman, a gyönyörű kislányunkkal.

Dolli (19)

El sem tudom képzelni, hogy az egész életemet egy emberrel éljem le. Festőművész leszek, így folyamatosan szükségem van inspirációra. A szexualitás az egyik mozgatórugóm. Ha ezt egyetlen emberrel kéne elképzelnem, biztos nem tudnék festeni, de talán még gondolkodni is nehezemre esne. Én biztos nem megyek férjhez.

Ligeti Anna

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.