Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Bővebben: Mit szeretnek a nők egy férfiban?Magas, szőke, netán barna és alacsony? Nem ez számít a nőknél, és – csak hogy megnyugodj – nem is a méret. Íme az a 3 dolog, amivel biztosra mehetsz.

Bővebben: Mit szeretnek a nők egy férfiban?

Férfiasság a férfi szerepek tükrében

Bővebben: Férfiasság a férfi szerepek tükrében„Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében” Shakespeare-nél, azt hiszem, nem lehet tömörebben összefoglalni, hogy életünkben milyen sokféle szerep vár ránk, amit általában szeretnénk jól „eljátszani”. A férfiak esetében a csecsemőből, óvodás lesz, majd iskolás, közben barát, később társ, aztán férj és előbb vagy utóbb apa is. A felnőtté válás során egyre nagyobb felelősség társul a szerepekhez. Dr. Benyó Mátyást, a Debreceni Egyetem Klinikai Központ Urológiai Klinika Andrológiai Központjának munkatársától megtudjuk, hogy a férfi szerepek mennyire befolyásolják a férfiasságot.

Bővebben: Férfiasság a férfi szerepek tükrében

8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktőlBizony, sok mindent lehet tanulni a nőktől. Hogy miért van erre szükséged? Ugye neked is az a célod, hogy boldoggá tedd egyiküket? Akkor olvass tovább!

Bővebben: 8 fontos lecke, amit meg kell tanulnod a nőktől

A házasság első éve a legnehezebb? – megkérdeztük

Bővebben: A házasság első éve a legnehezebb? – megkérdeztükÖt fiatal házaspárral beszélgettünk arról, hogy milyen nehézségekkel kellett szembenézniük a házasságuk első évében. Érdekes válaszokat kaptunk.

Bővebben: A házasság első éve a legnehezebb? – megkérdeztük

Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt tarthatod a forró napokat

Bővebben: Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt...Nemsokára sajnos vége a nyárnak, beköszönt a hűvösebb időjárás, és a kedvünk is kicsit szürkébb lesz. Van még nem egészen két hetünk az augusztusból. Íme, a mi kedvenc nyári filmjeink, amelyekkel még kicsit itt tarthatod a forró napokat.

Bővebben: Augusztus, maradj még egy kicsit! - 10+1 nyári hangulatú film, amivel itt...

Ha görbe a hímvessző

Bővebben: Ha görbe a hímvesszőA péniszt érintő egészségügyi problémákkal a szégyenérzet miatt sokan nem keresnek fel szakorvost. A görbe hímvessző, másik nevén péniszgörbület bár ritka betegségnek számít, azonban súlyos esetben fájdalmat okoz és akár ellehtetlenítheti a szexuális együttléteket is. Az állapottal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókról Dr. Papos Istvánt, az  SZTE ÁOK Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Urológiai Klinikájának főorvosát kérdeztük.

Bővebben: Ha görbe a hímvessző

Apának lenni

Bővebben: Apának lenniApának lenni nem is olyan egyszerű. Míg a régmúltban kizárólag a nőket tették felelőssé a meddőségért, illetve a vetélésekért, mára kiderült, legalább 50%-ban a férfiak romló megtermékenyítő képessége okozza a várva-várt terhesség elmaradását.

Bővebben: Apának lenni

Érdekességek a spermiumokról

Bővebben: Érdekességek a spermiumokrólHa csak egy (kettő, három) spermium és egy (kettő, három) petesejt szükséges egy (kettő, három) kisbaba megfoganásához, akkor minek annyi sperma a férfiaknak? És hány spermium tekinthető normálisnak? Meddig élnek? Van valami, amit megtehetsz, hogy növeld a sperma mennyiségét vagy javítsd a minőségét? Megannyi kérdés… Íme, a válaszok.

Bővebben: Érdekességek a spermiumokról

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.