A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhet

Bővebben: A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhetAz urológus felkeresése nemcsak amiatt nagyon fontos, hogy időben kiszűrhető legyen az esetleges prosztatadaganat, hanem azért is, mert a prosztata gyulladásos megbetegedéseit is gyorsan kell orvosolni, hogy a fennálló panaszok megszüntethetők legyenek. Prof. Dr. Nyirády Péter, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika Igazgatója tájékoztatott minket a krónikus prosztatagyulladásról, annak kialakulásáról, tüneteiről, kezeléséről és a megelőzés lehetőségeiről.

Bővebben: A merevedési zavar krónikus prosztatagyulladást is jelezhet

4 óvszerbaj

Bővebben: 4 óvszerbaj

A kritikus ponton, amikor a barátnőd (egyéjszakás kalandod, a legújabb hódításod, stb.) felteszi neked a háromszavas kérdést, „Van nálad óvszer?”, néha elbizonytalanodsz, és eszedbe jut, mennyire utálod ezt a védekezési módot. Hiszen ki szeret zokniban fürdeni, igaz? Ráadásul az óvszerrel állandóan valami gond van. Összegyűjtöttünk most 4 olyan problémát, ami igen gyakori, azonban könnyen kiküszöbölhető.

Bővebben: 4 óvszerbaj

A válás 5 legfurcsább oka

Bővebben: A válás 5 legfurcsább okaBizonyára te is hallottál már arról, hogy sajnos a házasságok fele (ha nem több) válással végződik. Ennek sok oka lehet: hűtlenség, pénzügyi- vagy más ellentétek a felek között, stressz, folyamatos igénybevétel, elhidegülés. Ám nem mindig ilyen prózai okok vezetnek odáig, hogy egy pár úgy érezze, nem folytathatják együtt házasságban, el kell válniuk. Néha egészen furcsa magyarázat van a háttérben. Mi most összegyűjtöttük az 5 legfurcsábbat. Hangsúlyozzuk, hogy ezek nem minden esetben igazak, minden párkapcsolat más, így, akinek nem inge…

Bővebben: A válás 5 legfurcsább oka

Párkapcsolatok 50 felett

Bővebben: Párkapcsolatok 50 felettAzt mondják, és bizony a felmérések is alátámasztják, hogy hétévente választóvonal van a párkapcsolatokban. Ami addig remekül működött, vagy az újdonság varázsával hatott ránk, az bizony elszürkülhet, és egyre több kivetnivalót találhatunk párunk viselkedésében. Egyre nehezebben toleráljuk a hobbyját, és még az erényeit is kezdjük hibáiként felsorolni.

Bővebben: Párkapcsolatok 50 felett

Most már értem, miért fontos a fogamzásgátlás

Bővebben: Most már értem, miért fontos a fogamzásgátlásA fogamzásgátlásról nem lehet eleget beszélni, de mindig hatásosabbak azok az írások, amelyek valós történeteket mesélnek el. Anti nemrég írt nekünk levelet, amelyet most változtatás nélkül olvashatsz.

Bővebben: Most már értem, miért fontos a fogamzásgátlás

A férfi nemi szervek – anatómia és élettan

Bővebben: A férfi nemi szervek – anatómia és élettanMindenki tudja, hogy néz ki egy férfi nemi szerv. Ám a pontos anatómia és élettan nem mindig kerül a középpontba, ha a péniszről van szó. Dr. Soós Zitával, a Dunaújvárosi Szent Panteleon Kórház-Rendelőintézet Urológiai Osztályának urológusával most ezekről beszélgettünk.  

Bővebben: A férfi nemi szervek – anatómia és élettan

Tesztoszteron és izom

Bővebben: Tesztoszteron és izomA tesztoszteron segíti az izmokat, az alacsony tesztoszteronszint azonban nem tesz jót az izomtömegnek. Ez egy nagyon egyszerű egyenlet: a tesztoszteron izmot épít, az alacsony tesztoszteronszint pedig növeli a zsírtömeget. Íme, néhány tipp, hogy fenntarthasd, amit már elértél.

Bővebben: Tesztoszteron és izom

Aging male, azaz a múló idő és a férfiak

Bővebben: Aging male, azaz a múló idő és a férfiakA tisztes őszes halánték nem mindig ajándék. Főleg, ha a szexuális teljesítményt, és egyes férfiproblémák megjelenését vesszük górcső alá. Dr. Varga Győző, a Dorogi Szent Borbála Szakkórház ügyvezető igazgatója, urológus szakorvos az urológia területén használt Aging male, azaz az „idősödő férfi” néven ismert jelenségcsoportról beszélt nekünk.

Bővebben: Aging male, azaz a múló idő és a férfiak

Click here - http://fbetting.co.uk claim betfair bonus

Az oldalunkon cookiekat használunk, hogy a jövőben minél személyre szabottabb tartalmakat készíthessünk Neked.
Elfogadom a cookiek használatát az oldalon.